Ett hej från Lello house

Yoyoggediyoyo, Här sitter jag och Lello hemma hos han och chilledillar. Hans mamma gjorde nyss awesome te till oss så nu ska vi bota våra förkylningar. Fast han sitter bara och spelar spel på datan så jag sitter och läser The bro code. Det är chill. På lördag åker jag till London så efter det kommer det komma lite bilder. Är där från lördag morgon till tisdag kväll. Nu ska jag tigga chirre puss

Bröderna jag aldrig fick abow


Lite bilder från veckan på mina bästaste vänner!

Watch the throne

Tumblr_lsegcbcfe51qmklqdo1_500_large
Jag tror dom flesta har hört Jay-z och Kanye Wests album Watch the throne. Det är i alla fall ett av det bästa albumen jag har hört. Alla låtar är sjukt bra. Och Jay och Kanye är ju helt underbart bra!
I somras såg jag och Cornelia Kanye live på Way out west! Det var helt magiskt! Nu är det bara Jay kvar, sen är mitt liv fullbordat, eller Tyler och Eminem och Beyonce skulle ju också vara helt fucking awesome att se! så det är en dröm jag har!

Im the illest motherfucker alive


Keff dag, men den slutade iaf lite mysigt, Aja, i morgon blire väl chill, pöss!

Modell house i går hos Lelleee

Bilder från Noras blogg!
Känner att jag blev väldigt fin!






Camme


Min vän camilo!
Vi har kännt varandra ett tag. Har hänt en del saker. Upp och ner, men han är ändå min bror.
Kan snacka med han om allt och han kan alltid snacka med mig. Han är en underbar person och skit rolig att hänga med. Han är söt och en bajskorv på två ben. löv you puss

Lejo

Har chillat hos Lejo i dag! Kom dit runt två och då hade jag och Fede lite modell house, det va kul! Sen kom massa andra människor och det var chill. Bilder!


Btw, känner att jag alltid tar kort med svart-vit på kameran. Tycker iof att det är super snyggt men kanske ska börja ta. med färg? Eller inte, det får vi se

Mormor min

Sitter här med min mormor och lär henne att smsa. Hohohoh, det är kul.
I morgon så ska hon åka hem så det suger. Hon är typ ändå den bästa i min släkt som jag kan snacka med om allt. Men nu kan hon iaf smsa så då kan vi ju hålla kontakten. Aja, ska umgås lite med henne nu pöss


Hohohoh, ni vill inte veta vilket stort argument vi hade runt den här bilden, det är iaf min käre mormor.

Life's a bitch, just like you.

Hollaa, Kom nyss hem från pluggdag hos Matilda med Justine, Cornelia jag och Matilda!
Hade lite snöbollskrig efter för va så jävla speedad. Bilder från någora dagar tillbaka och i dag kommer nedan!

Chilli är starkt

AmIgOz, Berättar min dag genom bilder som kommer nedan!


Dagen har tillbringats med fina vänner.
Hemma hos Saga fick vi för oss att äta lite chilli och det var så fucking starkt att jag höll på att dö. Fick panne fan!
Aja, i morgon blire nog slagg hos saga, chill bill.

Snorre

Ännu en vän eller kanske ska säga syster, Cornelia samuelsson.
Vi har kännt varandra sen vi var två och vi är som systrar.
Jag älskar henne så otroligt mycket. Vi bråkar rätt ofta men vi har oxå alltid kul.
Japp det är min syster. Dom orden beskriver nog rätt bra.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/40716_1314266997233_1847440980_614883_2987907_n.jpg

Im not a teacher, babe but i can teach you something.



Nice dag. Har varit as trött men det är jag hela tiden nu för tiden.
Fick låna Noras den sötsakens kamera! bara det att har ingen laddare eller sladd så man kan ladda in bilder men ska försöka fixa det!

4

My best creation was you.

Jay-Z Ft. Blue Ivy Carter - Glory

Bästa låten på länge. Underbart med den lilla bebisen i slutet. Jay z är ju fucking awesome.

like a boss biatch

Tja man!
I dag har jag glidit runt som en liten lodis. Chill. Var i skolan och sen drog jag och mötte upp Camilo och vi drog till Fede och Lelle. Sen drog vi till Fedde och hade det mys.

Morbror grå

Tänkte berätta lite om mina kompis Leo!
Vi har gått i samma skola i typ hela våra liv tror jag, men han började i min klass i sexan. Det var vid höst förra året som vi började hänga med varandra och nu är han som min storebror. Kan berätta allt för han så det är chill. Tar han lätt på Muay thai kan jag ju bara berätta för alla.
Han är en helt underbar person som jag älskar av hela mitt hjärta.
Ja, han är en bra sak!

Music makes me feel safe.

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lqcwcmTGwI1r05n56o1_500.gif

And fuck two dope boyz.

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxeh6yluwR1r1bzomo1_500.gif

GTFO

Nanna Bacchus

Ja, jag ska bar presentera mig lite.
Jag heter Nanna Bacchus och är född år 1997 så fyller alltså 15 i år.
Jag gåt i Katarina norra skola inne på södermalm och det har jag gjort i hela mitt liv. Jag är också uppväxt på söder men för ca tre/fyra år sen så flyttade jag ut i orten och blev förortsunge (skämt åsido för hänger fortfarande typ hela tiden på söder) Men jag bor i alla fall i Stureby och spelar i Stureby SK. Jag har världens underbaraste kompisar men det skulle inte vara fel med att lära känna lite nya! Det är i alla fall min vänner som får mig att stå kvar här på våra jord. Utan dom hade jag inte klarat mig. Det var lite om mig. Jag tänkte skriva lite inlägg om mina kompisar och lite så undertiden jag bloggar. Sen så ska bloggen också ha mycket bilder och sen så kommer jag lite då och då skriva om allt jag gör på fritiden, men det kommer ni nog mera se i bilder! Juste, Bloggen kommer också handla om mycket musik för det är en stor del av mitt liv. Lyssnar på allt från Bring me the horizon till Lykke li till OFWGKTA (Odd future). Men mina stärsta ''idoler'' eller vad man ska kalla det just nu är nog Odd future. Så mycket musik kommer det att bli!
Jag det var nog allt, läs!
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/390812_343056005724405_100000600259721_1223864_1742828493_n.jpg
Här har ni mig!
Btw, n¨got ni måste veta om mig är att något av det jag verkligen vill mest av allt är att taturea mig och pierca mig men jag får inte för mina päron....

Smoking kills, My expensive perfumes.


[Lite randombilder från instagram från lovet, får låna Noras kamera i morgon så då kommer det bli lite mer bilder]

I går var det en jävligt komplicerad dag, men det blev sjukt kul till sist. På dagen var jag på Fotografiska med Cornelia och sen på kvällen åkte vi in till söder. Det var trevligt. Sen så händer lite saker som jag inte vill ta upp men allt slutade med att jag och Cornelia slaggade hos saga. Eller rättare sagt satt upper hela natten hos saga. Cornelia somnade klockan sex medan jag och saga inte ens har somnat än. Vi gick ut klockan sju och ringde Nisse och gick och fika! Det var mysigt. Seni  dag så har jag bara hängt med alla mina kompisar helt ubertrött! Men är på lite depp humör nu för det är lite olika saker som har hänt så jag ska nog gå och sova. Btw så är det ju skola i morgon. Inte taggad till hundra om man ska säga det så. Vet inte riktgt hur jag ska klara av den här terminen men det måste jag. Jag måste ju få bra betyg!

I've got the swagger of a virgin's dick

RSS 2.0